spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriRareș Bogdan vroia ca liderii opoziției să se lege cu lanțuri de...

Rareș Bogdan vroia ca liderii opoziției să se lege cu lanțuri de gardul jandarmilor din Piața Victoriei

-

De ce n-ați ieșit toți, Ludovic Orban, Dan Barna, Eugen Tomac, Dacian Cioloș, teribil careu de retrași, în fața acestei țări siderate de mineriada jandarmilor, la o conferință de presă comună în Piața Victoriei, la locul măcelului, la locul gazării a 110.000 de oameni, măcar să vă vadă națiunea că existați și aveți aceeași voce?…De ce nu v-ați legat cu lanțuri de gardul jandarmilor din Piața Victoriei?, a scris pe facebook Rareș Bogdan de la Realitatea tv.

De ce nu ați fost la spital să vizitați victimele mineriadei jandarmilor? De ce vă mulțumiți cu lupta a 30/40 de jurnaliști si activisti civici care riscă totul alaturi de milioane de romani ce refuza sa se predea, pentru a arăta adevăruri care le pot periclita sănătatea, familia, libertatea? Nu vreți voi să venim să vă punem și zacuscă, să vă spălăm pe jos, să stăm cu ăla mic, să vă ducem nevestele la coafor? Sau sa va servim cafeluta in sedii de partid? De ce principala voastră preocupare este componența listelor pentru europarlamentare, șantajul din teritoriu, și nu morala, programul de guvernare alternativa, activitatea, proiectele materializabile ale celor pe care-i promovați pe criterii de slugărnicie? De ce nu au făcut europarlamentarii PNL, PMP, independenții și demisionarii din PSD (Ivan și Moisă) o conferință de presă comună la Bruxelles, pentru a atrage atenția că o România, care va prelua președinția Consiliului UE, este forțată să pupe ghiulul unui infractor?De ce vă este lene și puneți vacanța parlamentară mai presus de țară, când nu vă plângeți că nu aveți majoritate și ridicați din umeri cu inocența unui majordom pensionar? Dacă intrați în logica impotenței, dați-vă demisia!, a mai scris Bogdan.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...