Rareș Bogdan: Țin să-i amintesc lui Dacian Cioloș că în 2016 a schimbat ministrul diasporei fără a sta de vorba cu domnul Tomac sau domnul Băsescu

0

“Țin să-i amintesc lui Dacian Cioloș că în 2016 a schimbat ministrul diasporei fără a sta de vorba cu domnul Tomac sau domnul Băsescu.”, a declarat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan la Antena 3.

“Cred că cei din USR vor înțelege că e mai important să guvernăm România în această perioada critică, în așa fel încât să asigurăm o guvernare coerentă și echilibrată. Criza se poate încheia printr-o înlocuire a domnului Voiculescu, asta este cea mai normală variantă. Iar în cazul în care nu se va încheia așa, sper că toți cei responsabili din Guvernul Romaniiei, de la USR sau PLUS, să continue. Iar noi vom continuă cu mandatul domnului Voiculescu preluat de premierul Citu și delegat colegului nostru Andrei Baciu, pentru a guverna România. Noi nu renunțăm la Florin Cîțu, nu renunțăm la guvernare.Nu cred că orgoliile vor întuneca rațiunea unor lideri ca Dacian Cioloș, Dan Barna. Sunt sigur că vor înțelege momentul, nu ne vor împinge spre un Guvern minoritar, nu vor abandona guvernarea și se vor gândi în primul rând la interesul național al acestei țări și nu la orgoliile lor.”, a precizat Rareș Bogdan în intervenția la Antena 3.

”De asemenea, ţin să îi reamintesc cu respect lui Dacian Cioloş, prietenului nostru de la PLUS USR că în 2016 domnia sa a schimbat un ministru, pe ministrul Diasporei, pe atunci de la PMP, fără a sta de vorbă cu domnul Tomac sau cu domnul Băsescu pentru că ăsta este atributul premierului. Eu cred că colegii din USR vor înţelege că e mai important să guvernăm România în această perioadă critică atât din  punct de vedere al crizei medicale, cât şi din punct de vedere al unei crize economice incipiente în aşa fel încât să putem să asigurăm o guvernare cât se poate de coerentă”, a declarat Rareş Bogdan la România Tv.