Rareș Bogdan și Robert Sighiartău puși la punct în scandalul PNL Buzău

0
99

Deputatul Victor Paul Dobre, responsabil zonal PNL, a mers al finalul acestei săptămâni la Buzău, încercând să liniștească scandalul iscat recent între grupările din PNL de venirea la liberali a fostului comandant al IPJ Buzău, și fost secretar de stat în MAI, comisar șef (în rezervă) Viorel Ștefu.Într-o conferință de presă, deputatul Victor Paul Dobre a spus că a verificat acuzațiile aduse de prim-vicepreședintele, europarlamentarul Rareș Bogdan, dar mai nou și de către secretarul general al partidului Robert Sighiartău, care i-au reproșat lui Ștefu că a fost pesedist și omul lui Carmen Dan și al lui Liviu Dragnea, dar că acestea nu se confirmă, scrie Șansa News din Buzău.

”Am verificat și nu a fost membru PSD  și nu a fost implicat în evenimentele din 10 august.”, a susținut Dobre.

Dobre a încercat să împace taberele create în PNL, spunând că Rares Bogdan, prin atitudinea luată atunci când s-a referit la Ștefu, nu a făcut altceva decât să-și manifeste vigilența.

”Nu e prima dată când apar în spațiul public informații neadevărate. Eu cred că și-a făcut datoria de vigilență. Eu am o stimă deosebită. Am făcut campanie alături de Rareș Bogdan în toată regiunea. Este un om îndrăgit în PNL, apreciat”.

Reamintim că în urmă cu o săptămână, în PNL a izbucnit un scandal monstru,  generat de o declarație publică a prim-vicepreședintelui Rared Bogdan, care la un post public de televiziune, și-a manifestat dezacordul și indignarea față de atragerea în partid a lui Viorel Ștefu de către conducerea organizației de la Buzău și numirea acestuia pe funcția de secretar general al filialei județene.