spot_img
20.9 C
București
luni, mai 27, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Sebastian Burduja este spre 20% în sondaje şi se află...

Rareș Bogdan: Sebastian Burduja este spre 20% în sondaje şi se află în creştere în timp ce Nicuşor Dan este în scădere

-

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat că Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, este spre 20% în sondaje şi se află în creştere în timp ce Nicuşor Dan este în scădere. El a precizat că îl deranjează faptul că Nicuşor refuză dezbaterea despre problemele Bucureştiului.

Prim-vicepreşedintele PNL a fost întrebat la B1 TV unde se poziţionează candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, în sondaje.

- Advertisement -

”Este spre 20%, undeva la 18% astăzi dar este în creştere, în timp ce Nicuşor Dan, gândiţi-vă că la un moment dat avea 41%, 42%, apoi 39%, 38% iar astăzi, niciun sondaj de opinie, nici măcar propriile sondaje, nu îl mai arată mai mult de 31%. La noi, ne-a apărut cu 29% şi 30%”, a declarat Rareş Bogdan.

El a precizat că Nicuşor Dan este în scădere.

- Advertisement -

”Mă deranjează că Nicuşor refuză dezbaterea. Noi le-am invitat, împreună cu Sebastian, să facem o dezbatere extrem de serioasă despre problemele Bucureştiului, pentru a vedea bucureştenii exact ce e de făcut, care sunt proiectele fiecăruia dintre principalii candidaţi”, a subliniat Rareş Bogdan.

”Din păcate, Nicuşor Dan fuge de această dezbatere, refuză să dea seamă în faţa cetăţenilor, refuză să vină cu argumente, ceea ce mă şochează. De obicei, primarii în funcţie sunt cei care au toate argumentele la ei”, a ţinut să precizeze Rareş Bogdan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img