spot_img
3.8 C
București
vineri, decembrie 2, 2022
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Să înceteze să ne mai atace. Eu am 15 ani...

Rareș Bogdan: Să înceteze să ne mai atace. Eu am 15 ani de televiziune, am vorbele la mine, dacă mă apuc să vorbesc despre el (Marcel Ciolacu, n.red.) trebuie să-și mai ia trei firme de consultanță

-

Rareș Bogdan, unul dintre liderii importanți ai PNL, a lansat, duminică, un atac la dur la PSD, spunând că social-democrații ar scădea în sondaje și din acest motiv lansează atacuri la partenerii liberali de coaliție.

- Reclama -

”Este evident, de-aia ne atacă ba pe mine, ba pe Alina Gorghiu. Pe Bode nu, că trebuie să le rămână o cale de negociere”, a spus Rareș Bogdan.

”Să înceteze cu atacurile că ne vor aduce și pe noi la exasperare, ne vom pierde răbdarea. Liviu Dragnea era mult mai șmecher decât Marcel Ciolacu. Noi ne dorim să continuăm o guvernare stabilă pentru România, dar nu ne vom lăsa călcați în picioare și umiliți. Coaliția va continua dar va fi într-un continuu ”hâr-mâr” și nu va face bine României, noi nu am atacat partenerii de guvernare. Să înceteze să ne mai atace. Eu am 15 ani de televiziune, am vorbele la mine, dacă mă apuc să vorbesc despre el (Marcel Ciolacu, n.red.) trebuie să-și mai ia trei firme de consultanță”, a mai declarat Rareș Bogdan, duminică, la Digi 24.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img