spot_img
32.1 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Nu susţin un guvern de uniune naţională. Nu am încredere...

Rareș Bogdan: Nu susţin un guvern de uniune naţională. Nu am încredere în PSD. Cu stânga nu poţi să-ţi faci nici măcar cruce

-

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, nu susţine ideea unui guvern de uniune naţională, el respingând posibilitatea ca PNL să guverneze alături de PSD sau AUR pe care nu le consideră ”partide serioase”.

- Reclama -

”Nu susţin un guvern de uniune naţională. Susţin un guvern în jurul Partidului Naţional Liberal pe care îl cunosc, care ştiu ce-şi asumă, care se află în parteneriat cu preşedintele României. Nu am încredere în AUR, nu am încredere în PSD, am încredere în PNL şi în cei de dreapta. Eu sunt un om eminamente de dreapta, nu cred în guvernele de stânga, cu stânga nu poţi să-ţi faci nici măcar cruce, stânga este cea care risipeşte bogăţia pe care o adună dreapta – şi asta a spus Margaret Thatcher – nu consider că Partidul Social Democrat sau AUR sunt formaţiuni serioase, care vor cu adevărat creşterea economică”, a afirmat Rareş Bogdan duminică, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img