spot_img
24.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020Rareş Bogdan: Ludovic e singurul lider din istoria de 31 de ani...

Rareş Bogdan: Ludovic e singurul lider din istoria de 31 de ani a PNL care nu a plecat când a pierdut alegerile

-

„Eu ştiu un singur lucru. Când pierzi alegerile în lumea asta, e extrem de clar, trebuie să pleci de la conducerea formaţiunii, cu întreaga conducere. Ludovic e singurul lider din istoria de 31 de ani a PNL care nu a plecat. Alţii au plecat. Am pierdut alegerile parlamentare. Eu vreau să se ştie că nu l-am lăsat pe Ludovic Orban singur de bine ce ne era, nu m-a apucat nimic acum”, a declarat europarlamentarul PNL Rareş Bogdan la Antena 3. 

- Reclama -

Pur și simplu, pentru postul lui de la Camera Deputaților, a dat de o parte PNL. Niciodată nu aș fi spus asta, dar astăzi m-a șocat ce a spus. Nu pot să stau și să mă uit. Dacă aș sta să enumăr toate minciunile spuse de el… . Sper să termine cu atacurile și să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot, a mai declarat primvicepreşedintele PNL la România TV. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...