spot_img
16.2 C
București
luni, septembrie 26, 2022
AcasăALEGERI 2020Rareș Bogdan: Lecția din 9 mai

Rareș Bogdan: Lecția din 9 mai

-

9 mai, Ziua Independenței, Ziua aniversării sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial și Ziua EUROPEI. Trei teme de reflecție și de discuție care să înlocuiască toxicitatea cancanurilor. Trei subiecte de împărtășit cu copiii noștri și cu prietenii. Lecția din 9 mai a fiecărui an este o sinteză despre virtute, sacrificiu, exemplu că putem atinge obiective înalte când există voință și îndrăznim să credem că le vom realiza. Azi în mod special vă îndemn să cultivăm spiritul Europei, șansa de a fi împreună neamuri care oarecând erau în tranșee opuse provocând pierderi umane și frângând speranțe, a scris europarlamentarul Rareș Bogdan pe facebook.

- Reclama -

Azi Europa este spațiul comun care a oferit șanse multor generații. Mințile înfierbântate ale celor care contestă valoarea politică a Uniunii Europene sunt nocive și pernicioase. E o zi care ne îndeamnă să dăm conținut gândurilor și alegerilor pe care le facem, să respectăm memoria neamului nostru și să menținem optimismul și respirația europeană a țării, mai afirmă Bogdan.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...