spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăPoliticaRareș Bogdan: Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe

Rareș Bogdan: Îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe

-

La ieșirea de la ședința care a avut loc la Vila Lac, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a făcut declarații de presă referitoare la susținerea Partidului Național Liberal pentru Dan Vîlceanu în funcția de ministru al Finanțelor:

- Reclama -

„Vom avea BPN mâine la 10:30. Am încercat ca acest BPN să îl convoace președintele actual al partidului, însă domnia sa nu a dorit acest lucru. Noi considerăm că România trebuie să fie condusă, să avem un ministru de Finanțe și îl vom valida pe Dan Vîlceanu ca ministru de Finanțe. Este o chestiune absolut firească, normală, e unul dintre specialiștii partidului nostru și e un om cu care Florin Cîțu poate lucra.

- Advertisement -

În negocierile pe care le-am avut aici în luna decembrie, Florin Cîțu a dorit un singur lucru, să aibă un ministru al Finanțelor cu care să poată lucra. Atunci a venit Alexandru Nazare, iar colaborarea, din păcate, nu a fost cea mai bună și lucrurile s-au viciat. 45 de zile a stat Florin Cîțu ca ministru al Finanțelor, mâine îl vom valida pe Dan Vîlceanu, va face jurământul, iar pe 22 august, data limită, vom avea ministru al Finanțelor“, s precizat Rareș Bogdan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img