Rareș Bogdan îl acuză pe ministrul Energiei: Mă duceam în mină și vorbeam direct cu oamenii. Dacă nu vom face asta vom pierde pariul cu istoria și în maxim 2 ani de zile își vor dori să plecăm de la guvernare

0

”Eu, dacă eram în locul lui (n.red- Virgil Popescu, ministrul Energiei), mă duceam în mină și vorbeam direct cu oamenii. Acolo, dacă lași loc clanului Resmeriță să joace, ei vor juca, cu senatorul, cu primarul, cu tatăl atotputernic, cu Diana Șoșoacă, atunci ei vor juca. Din punctul meu de vedere, el ar fi trebuit să meargă acolo și să discute cu oamenii”, a declarat europarlamentarul Rareș Bogdan, la EvZ Play, în emisiunea moderată de Robert Turcescu.

Drulă comunică bine, uneori chiar exagerează cu comunicarea. Ghinea nu comunică deloc, el nu spune nimic. Bode comunică mult peste așteptările unora, mai ales că a avut câteva incendii de stins, a avut multe probleme de rezolvat. Barna cu ochelarii, a fost un gest lipsit total de eleganță. Noi am arătat timp de 7 ani derapajele lui Victor Ponta, Liviu Dragnea, Mihai Tudose etc. Noi, dacă nu ne vom schimba atitudinea, dacă nu vom înțelege că nu trebuie să fim baroni, conți și alte titulaturi de genul acesta. Trebuie să înțelegem că oamenii așteaptă să fim alături de ei, iar dacă nu vom face asta vom pierde pariul cu istoria și în maxim 2 ani de zile își vor dori să plecăm de la guvernare.”, a mai spus Bogdan.