spot_img
26.4 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăALEGERI 2020Penalul lui Fritz a stat 2 săptămâni în funcție și și-a luat...

Penalul lui Fritz a stat 2 săptămâni în funcție și și-a luat o mașină de 20.000 euro

-

Fostul director al societăţii de termoficare din Timişoara Bogdan Nanu, cel care a demisionat după ce presa a relatat că are dosar penal, a cumpărat o maşină de 20.000 de euro, din banii Colterm, în cele două săptămâni cât afostî funcţie. Primarul Dominic Fritz a declarat că nu avea cunoştinţă de această achiziţie, transmite news.ro.

- Reclama -

Consilierul local PSD Radu Ţoancă a dezvăluit că, deşi cu un pas mai aproape de a intra în insolvenţă, compania de termoficare din Timişoara, Colterm, a cumpărat, chiar în luna ianuarie, pentru fostul director Bogdan Nanu, o maşină de 20.000 de euro. ”Aş dori să ne prezinte în scris până la următorul plen sumele de bani pe care în ultimele patru luni Colterm le-a primit de la bugetul local. Pun această întrebare într-un context total nefavorabil Colterm. Am aflat cu stupefacţie că în data de 15 ianuarie, fostul director al Colterm a avut inspiraţia extraordinară să şi achiziţioneze o limuzina aproape de lux de 20.000 de euro, nouă. Nu ştiu dacă astea sunt priorităţile. Şi faptul că fie conducerea primăriei e dezinformată şi i se prezintă o situaţie apocaliptică, pentru a da lunar sume impresionante de bani de la bugetul local, fie ştiu aceste lucruri şi atunci situaţia este gravă, şi văd că derapajele manageriale se prelungesc peste ani”, a declarat Radu Ţoancă. În replică, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat că nu are cunoştinţă despre această achiziţie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...