spot_img
0.6 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăALEGERI 2020Rareș Bogdan explică de ce a pierdut PNL alegerile: Am pierdut 800.000...

Rareș Bogdan explică de ce a pierdut PNL alegerile: Am pierdut 800.000 de voturi intre europarlamentare si parlamentare. Ce s-a intamplat intre ele? Am avut un conflict pe care nu am stiut sa-l gestionam, cu Biserica, am inchis biserici dar am lasat deschise pacanelele, asta ne-a afectat foarte mult. Asta a mutat electoratutul nostru conservator spre zona AUR sau in afara votului. Alt moment dificil – cand pentru a stavili previziunile care mergau spre 15-20.000 de cazuri COVID pe zi s-a luat decizia inchiderii pietelor.

-

  • „Inseamna costurile unei pandemii extrem de complicate cu masuri care nu au fost populare. A insemnat ce am spus acum 11 luni cand unii s-au suparat, am spus ca este deficitara comunicarea. Buna guvernare inseamna masuri corecte si inseamna de asemenea comunicare coerenta, plus curaj. Din pacate comunicare a fost usor deficitara, desi guvernul a avut curaj si a luat masuri bune”, a precizat europarlamentarul Rareș Bogdan la Antena 3 motivele pentru care PNL a pierdut alegerile.
  • ALTE MOTIVE EVOCATE DE RAREȘ BOGDAN:
  • Au fost cateva momente care ne-au dus la indepartarea unor factiuni de votanti. Am pierdut 800.000 de voturi intre europarlamentare si parlamentare. Ce s-a intamplat intre ele? Am avut un conflict pe care nu am stiut sa-l gestionam, cu Biserica, am inchis biserici dar am lasat deschise pacanelele, asta ne-a afectat foarte mult. Asta a mutat electoratutul nostru conservator spre zona AUR sau in afara votului. Alt moment dificil – cand pentru a stavili previziunile care mergau spre 15-20.000 de cazuri COVID pe zi s-a luat decizia inchiderii pietelor. Efectiv s-au inchis doar 28 de piete, dar la nivel national s-a creat imaginea ca taranul roman sta in frig si ca au ramas deschise supermarketurile.
  • Am crezut ca si presedintele Iohannis ca traseismul trebuie sa inceteze, este cea mai infioratoare plaga a acestei tari, am castigat cativa primari si am pierdut 300.000 de voturi”, a declarat Rareș Bogdan.
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img