spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăALEGERI 2020Rareș Bogdan: Exclus un guvern minoritar și o alianță cu PSD

Rareș Bogdan: Exclus un guvern minoritar și o alianță cu PSD

-

Europarlamentarul Rareș Bogdan exclude varianta în care coaliția de guvernare se rupe. Prim-vicepreședintele PNL spune că picătura care a umplut paharul a fost ordinul privind carantinarea unor localități.

- Reclama -

„Este nevoie de responsabilitate, de eliminarea orgoliilor. E nevoie să se înțeleagă că PNL e un partid responsabil.În ultimele săptămâni unii au uitat și nu au privit pe deplin ce înseamnă funcția de premier. Florin Cîțu se bucură în continuare de susținera noastră.Premierul României se bucură de sprijinul PNL în toate deciziile pe care le ia. El a fost pus într-o postură duminică să vină un ministru să înceapă o conferință de presă și să vorbească în paralel cu premierul. De asemenea, o decizie nu poate fi aflată din monitorul oficial. Noi am discutat luni și a fost o discuție în cadrul coaliției cu privire la nemulțumiri care au existat la adresa lui Vlad Voiculescu și la Andreea Moldovan. Din păcate a venit această acțiune ieri seară a fost pus premierul într-o poziție dficilă. Nu cred că USR-PLUS stă într-un om. Le înțeleg jocul politic. Dar maturitatea și echilibrul cred că o să primeze. Exclus un guvern minoritar și o alianță cu PSD. Mergem înainte”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...