spot_img
10.3 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan: Eu visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral dreapta...

Rareș Bogdan: Eu visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral dreapta românească, inclusiv pe cei plecaţi pentru moment din PNL

-

Prim-vicepreşedintele liberal Rareş Bogdan a afirmat că îşi doreşte ca, în anul 2024, Partidul Naţional Liberal să înglobeze „integral” dreapta românească, din care să facă parte inclusiv cei plecaţi „pentru moment” din partid.

„Eu visez ca în 2024 PNL să înglobeze integral dreapta românească, inclusiv pe cei plecaţi pentru moment din PNL: deputaţi, senatori. Pentru mine ar fi extrem de important ca în acel an, cu patru rânduri de alegeri, să pornim în forţă întreaga dreaptă românească, sub sceptrul liberal. Ar fi un lucru frumos, ar fi un lucru ce ţine de familia liberală, care ne-ar realiza o şi mai mare unitate şi o şansă de a ne bate cu adevărat în anul dificil care ne aşteaptă în 2024”, a declarat europarlamentarul, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

- Advertisement -

El a salutat faptul că Florin Cîţu, care şi-a dat demisia din funcţia de lider al PNL, a avut „o retragere absolut elegantă”, menţionând că un nou „festival al democraţiei ar fi creat mari probleme”.

„Am fost speriat în ultimele săptămâni şi în ultimele zile că am putea să asistăm din nou la un festival al democraţiei care să ne pună cu totul pe spate. Mă bucur că fostul preşedinte de acum al PNL a luat o decizie înţeleaptă, o decizie elegantă şi a ales o retragere absolut elegantă şi nu am intrat într-un nou festival al democraţiei care ne-ar fi creat mari probleme. Ne-a ajuns un festival al democraţiei. Nu mai vrem. Vrem construcţie şi în niciun caz scandal”, a argumentat eurodeputatul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img