spot_img
13.7 C
București
vineri, martie 24, 2023
AcasăAnalizePrim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu: La Congresul de anul trecut am fost, din păcate,...

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu: La Congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu-Vadim

-

Prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu a afirmat că la Congresul trecut al partidului, când au candidat Ludovic Orban şi Florin Cîţu „am fost într-un fel de poveste Iliescu-Vadim”. El a adăugat că atunci între două rele a fost ales răul cel mai mic.

- Reclama -

„La Congresul de anul trecut am fost, din păcate, într-un fel de poveste Iliescu-Vadim, pe care sper să nu mai trăim vreodată în Partidul Naţional Liberal. Între două rele am ales răul cel mai mic, iar în campania internă lungă şi dură s-au provocat destule răni care au rămas şi au rămas destule resentimente. Ei, bine, în aceste zile de semnături şi telefoane, de agitaţie, am fost mai uniţi ca niciodată în ultimul timp. Am arătat curaj şi determinare şi mai ales colegialitate şi camaraderie. Am fost cam toţi pentru unul şi unul pentru toţi”, a declarat Iulian Dumitrescu, duminică, la Consiliul Naţional al PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img