spot_img
27.8 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăPoliticaRareș Bogdan: Destinul vostru, frumoși români moldoveni, nu mai poate fi schimbat,...

Rareș Bogdan: Destinul vostru, frumoși români moldoveni, nu mai poate fi schimbat, confiscat, traficat! A fost greu, rămâne în continuare dificil, dar vă suntem ghizi

-

La mulți ani, frați români de peste Prut! Ziua declarării independenței Republicii Moldova, acum 30 de ani, trebuie să rămână un simbol al demnității și al libertății de a decide propriul destin, fără amenințarea veșnică a unui urs nebun. Drumul basarabenilor către bunăstare, un drum lung și greu, dar drept și onest, nu mai poate fi blocat! Suntem aici, suntem alături și mereu gata să vă ajutăm să cunoașteți avantajele apropierii tot mai sănătoase de Uniunea Europeană, care este pașnică și generoasă, nu frustrată și perfidă!, a scris pe facebook europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

- Reclama -

Destinul vostru, frumoși români moldoveni, nu mai poate fi schimbat, confiscat, traficat! A fost greu, rămâne în continuare dificil, dar vă suntem ghizi, vă suntem prieteni, dar mai ales vă suntem frații care nu vă vor abandona niciodată! Să vă întărească Dumnezeu inima de leu, să vă fie simțirea dominată de noblețea iubirii față de vatră, să vă crească puternici copiii, într-o lume liberă și demnă!, mai afirmă Bogdan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img