spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăAnalizeRareș Bogdan despre declarațiile lui Ciolacu: Ce e ciudat e că cineva...

Rareș Bogdan despre declarațiile lui Ciolacu: Ce e ciudat e că cineva a dorit să creeze tensiune în coaliție

-

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a respins acuzațiile lui Marcel Ciolacu, care îi acuzase pe liberali că ar fi pus la cale la o ședință din Sinaia o strategie prin care să învinovățească PSD și ANRE în criza facturilor la gaze.

”Am văzut declarațiile președintelui PSD și recunosc că sunt mirat pentru că am participat la Sinaia care nu a fost secretă. O întâlnire secretă nu poate fi făcută cu declarații transmise LIVE. Întâlnirea de la Sinaia a început cu o conf de presă la care premierul a răspuns. Ce e ciudat e că cineva a dorit să creeze tensiune în coaliție. Nici pe departe la întâlnirea noastră nu s-a discutat despre o acțiune de atac la lideri ai PSD. Clar că cineva încearcă să ceeeze tensiunea. Ce mă doare e că Marcel Ciolacu putea să îl sune pe oricare dintre liderii PNL ca să lămurim chestiunea”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.

- Advertisement -

”La ședința de la Sinaia au fost prezenți cei 4 prim-vicepreședinți ai PNL, secretarul general și președintele PNL, precum și lideri din zona Centru, o întâlnire similară cu cea de la Hunedoara, Suceava, Constanța, Timișoara. Sunt întâlniri pentru pregătirea sesiunii de toamnă. Despre dl Grindeanu, cu regret spun că nu am discutat deloc, nu e treaba noastră. Am discutat despre PNRR, au fost cei 9 miniștri ai noștri. Am discutat despre trecerea prin iarnă, se anunță una complicată și căutăm soluții care să nu îi afecteze pe români din cauza inflației. Am discutat despre furnizarea de gaze, schema de ajutor sau compensare pentru energiei, și sigur că s-a discutat despre ANRE, dar nu că arătăm cu degetul spre cineva. Noi încercăm să nu arătăm cu degetul”, a mai spus Rareș Bogdan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img