spot_img
1.6 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăALEGERI 2020Rareș Bogdan, critici din nou pentru Vlad Voiculescu: Ce puteai să faci...

Rareș Bogdan, critici din nou pentru Vlad Voiculescu: Ce puteai să faci în secunda 2 după ce ai privit acele imagini înfiorătoare? Nesimțirea nu e o excepție, ci o atitudine in aceasta țara. Trebuia să trimiți Corpul de control al ministrului pentru o evaluare de fond. Fondul problemei trebuie verificat

-

Ca sa fie extrem de clar, la fel voi acționa și in cazul unor colegi de-ai lui Vlad (n.red-Vlad Voiculescu) din Cabinetul Citu. Indiferent de partid. Inclusiv PNL, adică partidul din care fac parte. Tocmai pentru ca am tăcut și am vorbit între noi timp de 1 an, fără a ieși prea mult in spațiul public am ajuns unde am ajuns dupa ultimul an de guvernare liberală. Nu am spus și nu am atras atentia suficient de puternic atunci când lucrurile, au derapat, au dezamăgit, nu au mers sau au fost abordate superficial sau greșit. Va asigur ca nici eu, nici alți colegi nu vom mai face greșeală de a tăcea pentru liniștea cuiva sau a unora. Vom vorbi și vom corecta, pentru a nu dezamagi! Cetățenii României sunt singurii care contează. Cetățenii și Țara aceasta. Atât, a anunțat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan.

- Reclama -

Ce puteai să faci în secunda 2 după ce ai privit acele imagini înfiorătoare (n.red-cazul bătrânului din Corabia)? Nu să dispui un control al DSP pe un caz punctual, ci să te întrebi ce a dus la acest caz punctual, care nu mi se pare că este o excepție. Din contra. Nesimțirea nu e o excepție, ci o atitudine in aceasta țara. Trebuia să trimiți Corpul de control al ministrului pentru o evaluare de fond. Fondul problemei trebuie verificat. Adică: există proceduri de primire și pentru triajul pacienților, de evaluare, internare etc? Există un management al calității în spitalul acela, sau e doar o glumă de care râd toți, în zilele de leafă? Există un responsabil de urmărire a actului medical? Toate astea rezultă la un control de fond. Nu știai? Ei, acum știi! Spor! Am încredere ca vei face treaba buna, mai afirmă Rareș Bogdan, criticând deciziile luate de Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img