spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăAnalizeRareș Bogdan acuză: O parte din vina pentru accesarea insuficientă a banilor...

Rareș Bogdan acuză: O parte din vina pentru accesarea insuficientă a banilor UE vine din partea unei dictaturi a funcționarilor de la nivel central care refuză să înțeleagă importanța banilor UE.Sunt funcționari care sfidează miniștri

-

Pentru prima dată am depășit 50% absorbție a fondurilor UE. Cine a atacat Bruxelles-ul că blochează accesarea banilor a făcut-o din populism.O parte din vina pentru accesarea insuficientă a banilor UE vine din partea unei dictaturi a funcționarilor de la nivel central care refuză să înțeleagă importanța banilor UE.Sunt funcționari care sfidează miniștri, a declarat prim vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan, la Hotnews.

- Reclama -

Trebuie privit spre țările care au reușit absorbția: Polonia, Italia, Grecia. Un fenomen la nivelul absorbției și un model este Portugalia. La noi e o problemă majoră: un proiect început de Tăriceanu nu e continuat de Ponta, îl blochează Tudose, îl repornește Cîțu sau Orban. E inadmisibil, nicăieri în lume nu se întâmplă asta. În România primul proiect major blocat a fost proiectul Autostrăzii Transilvania. Azi avem construiți undeva la 40%, a mai spus Bogdan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img