spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăALEGERI 2020Radio Europa Liberă: Orban le spune primarilor PNL: Cîțu pleacă acasă după...

Radio Europa Liberă: Orban le spune primarilor PNL: Cîțu pleacă acasă după Congres! Cîțu a blocat unele propuneri venite din partea organizațiilor pentru șefia unor agenții importante

-

Surse din PNL au declarat că Ludovic Orban le transmite primarilor, în timpul vizitelor din teritoriu, că Florin Cîțu va fi înlocuit din funcția de premier, dacă va pierde bătălia la Congres. Florin Cîțu a blocat unele propuneri venite din partea organizațiilor pentru șefia unor agenții importante, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

Competiție pentru șefia PNL s-ar putea să aibă efecte puternice asupra instituțiilor din România. Surse din conducerea PNL au precizat pentru Europa Liberă că funcția de premier se joacă la Congresul partidului, iar lucrurile au început să fie spuse direct la întâlnirile cu organizațiile din teritoriu. Președintele PNL își informează colegii că Florin Cîțu va pierde sprijinul pentru funcția de premier dacă va pierde bătălia de la Congres.

„Lucrurile nu se spun încă public, dar se discută în teritoriu. Primarii întreabă cine o să fie premier după Congres, dacă rămâne Cîțu în orice condiții sau se poate schimba premierul. Orban le spune că dacă va câștiga șefia partidului, Cîțu va pleca acasă”, au declarat surse din conducerea PNL.

Întrebat de Europa Liberă dacă funcția de premier va depinde de cine va câștiga Congresul, Ludovic Orban a răspuns că o decizie privind viitorul PNL urmează să fie luată imediat după Congres.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...