spot_img
24.1 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăAnalizeRadio Europa Libera, atac dur la Iohannis si MRU, fostul sef al...

Radio Europa Libera, atac dur la Iohannis si MRU, fostul sef al studentilor comunisti: Resuscitarea lui Răzvan Ungureanu care s-a acoperit de-a lungul ultimilor ani de ridicolul unor pălării politice prea mari este semnul că preşedintele continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu

-

Postul de radio Europa Libera, finantat de Congresul american, critica desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu ca viitor director al SIE. Postul de radio foloseste cuvinte tari despre MRU: s-a acoperit de ridicol, fost sef al studentilor comunisti.

Mai mult, spune Radio Europa Libera, preşedintele continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu.

- Advertisement -

COMENTARIUL RADIO EUROPA LIBERA:

Klaus Iohannis a profitat de confuzia parlamentarilor şi a anunţat, după adoptarea strategiei, şi numele celui pe care-l propune la Serviciul de Informaţii Externe. Este Răzvan Ungureanu, premierul cu cel mai scurt mandat postrevoluţionar. Acesta a mai trecut pe la SIE dovedind că poate adapta limba lipsită de conţinuturi a diplomaţiei la secretomania serviciului. Pentru unii liberali din nucleul tare al partidului, resuscitarea lui Răzvan Ungureanu care s-a acoperit de-a lungul ultimilor ani de ridicolul unor pălării politice prea mari este semnul că preşedintele continuă, în folos personal, reciclarea grelei moşteniri a lui Traian Băsescu. Votul pentru numirea fostului şef al studenţilor comunişti în fruntea serviciului de informaţii externe va fi a doua ocazie în care va fi pusă la lucru majoritatea spontană din Parlament.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img