spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizePutin: Viitorul Rusiei depinde în mare măsură de Arctica

Putin: Viitorul Rusiei depinde în mare măsură de Arctica

-

Viitorul Rusiei depinde în mare măsură de Arctica, dar regiunea polară trebuie curățată de toate deșeurile acumulate în primul rând, a declarat luni președintele rus Vladimir Putin.

- Reclama -

„[Mikhail] Lomonosov obișnuia să spună că viitorul Rusiei depinde de Siberia și astăzi putem spune fără nicio exagerare că viitorul Rusiei depinde în mare măsură de Arctica și de tot ceea ce are legătură cu această regiune”, a subliniat Putin în discursul său adresat participanților la forumul de mediu din Kamchatka, în Orientul Îndepărtat al Rusiei.

„Rusia revine în zona arctică din punct de vedere al economiei, al apărării și al prevenirii situațiilor de urgență”, a menționat președintele, adăugând că Federația Rusă va continua construirea infrastructurii Ministerului pentru Situații de Urgență și a Rutei Mării Nordului și va continua munca la proiecte majore. proiecte economice, inclusiv în domeniul energiei.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...