spot_img
22 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăAnalizePutin: Rusia este pregătită să discute despre crearea unui sistem de securitate...

Putin: Rusia este pregătită să discute despre crearea unui sistem de securitate eurasiatic, inclusiv cu țările NATO, dar atât cu colegii noștri din Shanghai, Organizația de Cooperare, CSI, EurAsEC, BRICS

-

Rusia este pregătită să discute despre crearea unui sistem de securitate eurasiatic, inclusiv cu țările NATO, atunci când acestea sunt pregătite pentru acest lucru, a spus Vladimir Putin la o întâlnire cu absolvenți ai universităților militare.

- Reclama -

„La o întâlnire cu conducerea Ministerului Afacerilor Externe, am subliniat viziunea noastră de lucru pentru a crea o securitate egală și indivizibilă în Eurasia. Suntem pregătiți pentru o discuție internațională amplă asupra acestor probleme cheie, vitale, atât cu colegii noștri din Shanghai, Organizația de Cooperare, CSI, EurAsEC, BRICS și cu alte asociații internaționale, inclusiv state europene și NATO”, a spus șeful statului.

- Advertisement -

Putin a vorbit despre necesitatea creării unui nou sistem de securitate în Eurasia la o întâlnire cu conducerea Ministerului Afacerilor Externe din 14 iunie. În viitor, este necesar să se îndrepte spre o încetare treptată a prezenței militare a puterilor externe în regiune, a adăugat el.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img