spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasăAnalizePutin: Occidentul folosește poporul ucrainean drept carne de tun. Elitele occidentale acționează...

Putin: Occidentul folosește poporul ucrainean drept carne de tun. Elitele occidentale acționează în mod intenționat pentru ca haosul să se extindă și pentru agravarea situației internaționale”

-

Occidentul a transformat Ucraina într-o colonie și folosește poporul ucrainean drept carne de tun, ca pe un berbece împotriva Rusiei, a declarat președintele rus Vladimir Putin, citat de agenția TASS.

„De-a lungul multor ani, Occidentul i-a stors și exploatat fără jenă resursele, a încurajat genocidul și teroarea în Donbass, a transformat, practic, această țară într-o colonie, iar acum folosește cu cinism poporul ucrainean drept carne de tun, ca un berbece împotriva Rusiei, continuând să alimenteze Ucraina cu arme și muniții, trimițând mercenari, împingând-o pe o cale sinucigașă”, a declarat președintele rus adresându-se, prin videoconferință, participanților la reuniunea șefilor departamentelor de apărare din statele membre ale Organizației de Cooperare de Șanghai și ale CSI.

- Reclama -

Putin este convins că potențialul izbucnirii unor conflicte este în creștere în întreaga lume din cauza încercărilor Occidentului de a-și menține dominația prin orice mijloace.

„Potențialul izbucnirii unor conflicte este în creștere în întreaga lume, ceea ce nu este decât o consecință directă a încercărilor anumitor elite occidentale de a-și menține dominația politică, economică, financiară, militară și ideologică prin orice mijloace”, a spus liderul rus.

Putin a subliniat că elitele occidentale „acționează în mod intenționat pentru ca haosul să se extindă și pentru agravarea situației internaționale”.

Potrivit șefului statului rus, Statele Unite și sateliții lor mizează pe factorul de forță. „De fapt, au distrus arhitect

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img