spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăArmataPutin: Forţele antiaeriane ruse "sparg ca pe nuci" armele livrate Ucrainei din străinătate

Putin: Forţele antiaeriane ruse „sparg ca pe nuci” armele livrate Ucrainei din străinătate

-

Forţele antiaeriane ruse au doborât zeci de arme livrate Ucrainei de alte state şi „le sparg ca pe nuci”, a declarat preşedintele rus Vladimir Putin, potrivit unui scurt fragment dintr-un interviu al său pentru postul de televiziune „Rossia-1”, fragment difuzat sâmbătă, informează Reuters conform Agerpres.

- Reclama -

Agenţia de presă rusă RIA Novosti, care a difuzat prima aceste afirmaţii, a citat răspunsul lui Vladimir Putin la o întrebare referitoare la armele livrate Ucrainei de alte ţări. Potrivit lui Putin, Rusia se descurcă fără probleme cu aceste arme şi a distrus deja zeci dintre ele.

- Advertisement -

Chiar dacă tipul exact de arme nu a fost precizat în fragmentul difuzat sâmbătă, Rusia a susţinut de mai multe ori că a distrus atât aeronave, cât şi rachete lansate de Ucraina.

Prima parte a interviului lui Putin a fost difuzată vineri şi încă una va fi difuzată duminică, potrivit TASS. În anunţul postului de televiziune se spune că Putin va răspunde la întrebări legate de livrările de arme din SUA pentru Ucraina.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img