spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizePutin despre situația de pe front: Se pare, în general, că ucrainenii...

Putin despre situația de pe front: Se pare, în general, că ucrainenii nu există. Sunt aruncați în arzător și atât

-

Rusia ar fi ajuns inevitabil în confruntare cu regimul neo-nazist ucrainean, dar mai târziu ar fi trebuit să facă asta din poziții mai rele, a declarat vineri președintele rus Vladimir Putin.

- Reclama -

„Confruntarea Rusiei cu regimul neo-nazist care a apărut pe teritoriul Ucrainei a fost inevitabilă. Dacă nu am fi întreprins acțiunile corespunzătoare în februarie, asta ar fi fost la fel, dar numai din poziții mai rele pentru noi”, a spus șeful statului. .

După cum a subliniat Putin, unii „prieteni” occidentali ai Ucrainei au dus situația din acea țară într-o stare în care s-a dovedit a fi sinucigașă pentru poporul ucrainean și fatală pentru Rusia.

„Vedem acest lucru doar din natura operațiunilor de luptă. Este pur și simplu surprinzător ce se întâmplă. Se pare, în general, că ucrainenii nu există. Sunt aruncați în arzător și atât”, a spus liderul rus, descriind situația.

Ucraina, poporul ucrainean este „prima și principala victimă a instigării deliberate la ură pentru ruși și pentru Rusia”, a spus el.

„În Rusia, este invers. Știți bine despre asta. Întotdeauna am tratat și tratam poporul ucrainean cu respect și căldură. Așa a fost și așa este și acum, în ciuda confruntării tragice de astăzi”, a spus liderul rus. .

Rusia și-a asumat responsabilitatea pentru ceea ce se întâmpla „pentru a preveni o situație mult mai gravă”, a explicat Putin.

„Ne-am amintit și ne-am amintit ce s-a întâmplat în 1941, când, în ciuda datelor de informații despre inevitabilul atac asupra Uniunii Sovietice, deciziile privind luarea măsurilor de apărare necesare au fost amânate. Și victoria asupra nazismului a fost obținută cu un preț atât de mare”, șeful. de stat a spus.

Confruntare în interiorul unui singur popor

Situația de astăzi este și ea neliniștită, a spus liderul rus.

„Este, de asemenea, dificil și amar pentru că de fapt un popor se luptă între ei. De fapt, există o confruntare în interiorul unui singur popor, la fel ca după revoltele din 1917. Și acum oamenii s-au pus din nou unul împotriva celuilalt, „, a subliniat el.

După cum a subliniat liderul rus, în secolul trecut, puterile străine au beneficiat de pe urma Războiului Civil din Rusia și a tragediei poporului său: „nu le-a păsat nimic de albi și roșii, și-au urmărit propriile interese, s-au angajat. în slăbirea și sfâșierea Rusiei istorice”.

„Și astăzi, furnizând necontenit arme Ucrainei, aducând mercenari acolo, ei sunt absolut nemiloși cu cetățenii săi. Pe cheltuiala lor, își împing obiectivele geopolitice care nu au nimic în comun cu interesele poporului ucrainean”, a subliniat liderul rus.

Astăzi continuă și eforturile care vizează slăbirea, dezintegrarea și ruinarea Rusiei, a spus Putin.

„Ei stau la baza evenimentelor care au loc în Ucraina. Nu vom permite niciodată să facem asta, ne vom apăra Patria în același mod în care au făcut-o strămoșii noștri eroici”, a subliniat liderul rus.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img