spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizePutin cu șeful Agenției Federale pentru Afaceri Etnice: Occidentul a decis deja în...

Putin cu șeful Agenției Federale pentru Afaceri Etnice: Occidentul a decis deja în câte părți să  împartă Rusia și câți oameni trebuie să trăiască în fiecare dintre aceste părți

-

Țările occidentale au căutat întotdeauna să discrediteze politica Rusiei privind naționalitățile, a declarat luni președintele rus Vladimir Putin, la o întâlnire cu șeful Agenției Federale pentru Afaceri Etnice, Igor Barinov.

- Reclama -

Comentând situația generală, Barinov a remarcat că „oponenții Rusiei din Occident încearcă să-și discrediteze politica privind naționalitățile de stat”.

„Întotdeauna au căutat să facă asta”, a spus Putin.

Barinov a remarcat că Occidentul „și-a schimbat atenția și a schimbat terminologia și acum vorbește nu despre exportul democrației, ci despre decolonizarea Rusiei”. „Au decis deja în câte părți să ne împartă și câți oameni trebuie să trăiască în fiecare dintre aceste părți”, a spus el, adăugând că Rusia nu a fost niciodată o putere colonială și înregistrează procese destul de opuse.

„Este o trăsătură specifică a poporului nostru: atunci când țara se confruntă cu provocări serioase, renunțăm la toate celelalte probleme, resentimentele personale, stereotipurile negative și ne consolidăm”, a subliniat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...