spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăAnalizePutin anunță că a început contraofensiva ucraineană: Au suferit pierderi semnificative care...

Putin anunță că a început contraofensiva ucraineană: Au suferit pierderi semnificative care depășesc cifra „clasică”.Dar potențialul ofensiv al trupelor regimului de la Kiev rămâne

-

Ofensiva ucraineană a început, acest lucru este dovedit de utilizarea rezervelor strategice de către Kiev, a declarat președintele rus Vladimir Putin.

- Reclama -

„În niciuna dintre zonele de ostilități, trupele ucrainene nu și-au îndeplinit sarcinile care le-au fost atribuite. Acesta este un lucru absolut evident”, a subliniat șeful statului rus.

„În ceea ce privește dacă (contraofensiva-n.red) s-a blocat sau nu, se poate afirma că toate încercările de contraofensivă făcute până acum au eșuat. Dar potențialul ofensiv al trupelor regimului de la Kiev rămâne”, a spus Putin.

Potrivit acestuia, în ultimele zile, Forțele Armate ale Ucrainei au suferit pierderi semnificative care depășesc cifra „clasică”. 

„Se știe că în timpul operațiunilor ofensive, pierderile sunt de aproximativ trei la unu. Acesta este un clasic. Dar în acest caz, depășește semnificativ acești indicatori clasici. Nu voi reproduce acum cifrele, dar sunt impresionante”, a recunoscut președintele. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img