spot_img
22.9 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăAnalizePutin acuză Occidentul: Ca urmare a războaielor pe care le-au avut Statele...

Putin acuză Occidentul: Ca urmare a războaielor pe care le-au avut Statele Unite dezlănțuite din 2001, aproape 900 de mii de oameni și-au pierdut viața și peste 38 de milioane au devenit refugiați.Acum încearcă să ștergă toate acestea din memoria umanității

-

Președintele rus Vladimir Putin a spus că Occidentul în ultimele decenii „a lăsat geniul să iasă din sticlă” și a cufundat regiuni întregi în haos.

„La o conferință recentă de la München, au existat acuzații nesfârșite adresate Rusiei. Se pare că acest lucru a fost făcut doar pentru a face pe toată lumea să uite ce a făcut Occidentul în ultimele decenii. Au lăsat geniul să iasă din sticlă. Au aruncat regiuni întregi în haos”, a spus el într-un mesaj adresat Adunării Federale marți.

„Conform estimărilor experților militari americani, ca urmare a războaielor – vreau să atrag atenția asupra acestui lucru: nu noi am inventat aceste cifre, sunt calculele proprii ale americanilor – ca urmare a războaielor pe care le-au avut Statele Unite dezlănțuite din 2001, aproape 900 de mii de oameni și-au pierdut viața și peste 38 de milioane au devenit refugiați.Acum încearcă să ștergă toate acestea din memoria umanității, pretinzând că așa ceva nu s-a întâmplat vreodată. Dar nimeni în lume nu a uitat asta”, a subliniat Putin.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img