Purtătorul de cuvânt al PSD: Până la o poziţie exprimată de Liviu Dragnea, PSD îl susţine în continuare pe ministrul Justiţiei

0
16

Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a declarat miercuri, pentru News.ro, că, până la o poziţie exprimată de liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, partidul îl susţine în continuare pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, după prezentarea raportului privind activitatea Codruţei Kovesi la şefia DNA şi a procurorului general Augustin Lazăr.

„Ne-am exprimat susţinerea pentru ministrul Justiţiei indiferent de rezultatul raportului şi de concluzii”, a precizat Adrian Dobre.

Întrebat dacă partidul îl susţine în continuare pe Tudorel Toader şi nu are nimic de obiectat legat de analiza acestuia, social-democratul a spus: „Până la o altă poziţie a partidului exprimată de preşedinte, nu”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, că în acest moment nu este oportună revocarea procurorului general, Augustin Lazăr, şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.