spot_img
18.1 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăAnalizePurtătorul de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării după ce o delegație a...

Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării după ce o delegație a Congresului american a ajuns în Taiwan: Vom zdrobi separatiștii taiwanezi prin toate mijloacele și vom dejuta toate încercările forțelor străine de a interveni

-

Armata chineză va pune capăt planurilor forțelor externe de a interveni în afacerile politice interne ale Chinei și, de asemenea, va dejuca încercările separatiștilor de a se rupe de Taiwan, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez al Apărării, Wu Qian, comentând vizita unei delegații a Congresului SUA. spre insula.

„Armata Populară de Eliberare a Chinei va continua să efectueze exerciții pentru pregătirea operațiunilor de luptă, vom apăra cu hotărâre suveranitatea și integritatea teritorială a țării noastre”, a spus purtătorul de cuvânt.„Vom zdrobi separatiștii taiwanezi prin toate mijloacele și vom dejuta toate încercările forțelor străine de a interveni”, a precizat el.

O delegație a Congresului SUA condusă de senatorul Ed Markey (membru al Partidului Democrat, Massachusetts) a sosit duminică seara pentru o vizită de două zile în Taiwan. Potrivit Ministerului de Externe al insulei, delegația include cinci politicieni din partidele Democrat și Republican.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...