spot_img
18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasămediuPSD Prahova în război cu PSD Ploiești

PSD Prahova în război cu PSD Ploiești

-

Reprezentanţii PSD Prahova anunţă că îl propun pe senatorul Daniel Savu drept candidat la Primăria Ploieşti, însă organizaţia municipală a PSD Ploieşti afirmă că nu susţine această candidatură şi că strânge semnături pentru desemnarea altui candidat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Senatorul Daniel Savu a fost anunţat, miercuri, ca fiind candidatul pe care PSD Prahova îl susţine pentru Primăria municipiului Ploieşti, decizia fiind luată de către Biroul Judeţean al organizaţiei.

- Advertisement -

„Ieri (marţi – n.r.) BPJ-ul a avut discuţie pe tema sondajului efectuat în Ploieşti şi a ajuns la concluzia că propunerea (pentru candidatura la Primăria Ploieşti – n.r.) care va fi trimisă la Bucureşti pentru validare este domnul Daniel Savu. Nu a fost un vot pe această temă, pentru că nu aveam ce să votăm. Era doar discuţia pe tema sondajului care trebuia finalizată şi trebuia luată o decizie în acest sens: dacă mergem cu domnul Savu pentru a fi validat la Bucureşti. Aşteptăm şi noi să vedem ce zice Biroul Naţional Permanent”, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader.

După anunţul privind candidatura lui Savu, organizaţia municipală a PSD Ploieşti a anunţat, la rândul său, printr-un comunicat de presă, că nu susţine această candidatură şi că social-democraţii ploieşteni îşi doresc un alt candidat.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img