PSD MEHEDINȚI ȘI-A VALIDAT CANDIDAȚII LA LOCALE

0

Moment important astăzi în viața politică a filialei județene PSD Mehedinți! Partidul și-a validat în forul politic reprezentativ, Comitetul Executiv Județean, candidații cu care atacă alegerile locale din acest an. Este vorba de candidații la funcțiile de primari pentru cele 2 municipii, 3 orașe și 61 de comune ale județului, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și listele de candidați pentru consiliile locale.

Astfel, pentru președinția Consiliului Județean Mehedinți a fost validat președintele în funcție, Aladin Georgescu, la fel ca și pentru Primăria Municipiului Drobeta – Turnu Severin, unde actualul primar, Marius Screciu, a fost validat pentru un nou mandat.

Președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, este candidatul pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Marius Screciu va candida, pentru al doilea mandat de primar, la municipiul reședință de județ, Drobeta Turnu Severin.

Constantin Popescu va candida pentru funcția de primar al celui de-al doilea municipiu al județului, Orșova.

Ioan Giura va candida pentru funcția de primar al orașului Strehaia.

Alexandru Mijaiche va candida pentru funcția de primar al orașului Vînju Mare.

Florin Sanislav va candida pentru funcția de primar al orașului Baia de Aramă.

Sunt pregătite, de asemenea, și au fost validate listele de candidați consilieri pentru Consiliul Județean, pentru consiliile locale din Severin, Orșova, Strehaia, Vânju Mare, Baia de Aramă și din cele 61 de comune ale județului.

La întâlnire a fost prezent și senatorul PSD de Mehedinți, Liviu Mazilu.

„Le doresc mult succes tuturor, atât în campania electorală, cât și la alegeri și am încredere că astăzi a fost validată ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE. Urmează pentru noi toți, o perioadă care cere implicare, muncă și seriozitate! Candidații au o singură misiune care nu poate da greș pentru rezultate cât mai bune la alegeri: aceea de a le transmite oamenilor ceea ce s-a realizat în ultimii patru ani în județul Mehedinți, în infrastructura rutieră, infrastructura de sănătate, utilități, educație, condiții de trai”, este mesajul președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu!