PSD Brăila, o altă lovitură în aceeași zi cu Bunea Stancu: Purtătorul de cuvânt a demisionat după declarații anti americane

0
216

Doru Damian, purtatorul de cuvant al PSD Braila, a demisionat din aceasta functie, dar si de la conducerea organizatiei judetene, unde detinea functia de vicepresedinte. Decizia vine dupa ce Damian s-a intrebat, in urmă cu cateva zile, comentand pe Facebook, daca “vom mai scapa vreodata de americani”, precizand de asemenea ca nu avem nevoie “nici de militari americani, cum nu avem nevoie nici de militari rusi prin tara noastra”, scrie infobraila.ro. Decizia vine în aceeași zi cu condamnarea lui Bunea Stancu, șeful PSD Brăila, la 3 ani de închisoare în dosarul Mită la PSD.

“Romania a fost eliberata de sub rusi in anii ’60…de americani vom mai scapa vreodata?! Dar la prostia care este suverana azi in Romania”, a mai mentionat atunci Damian.

Comentariile social-democratului au fost legate de publicarea de catre ZIarul Infobraila a informatiei ca, pe data de 25 martie, un convoi militar apartinand Fortelor Terestre Amerciane dislocate in Europa, au tranzitat judetul Braila, cu destinatia Poligonul Smardan, unde se desfasoara Exercitiul Multinational “Saber Junction 15”.