spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăAnalizePSD anunță miting în București și în toate orașele împotriva Statului Paralel

PSD anunță miting în București și în toate orașele împotriva Statului Paralel

-

Vom avea un miting în aceeași zi și în seara aceasta stabilim, în toate orașele țării inclusiv în Capitală. Va fi împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, împotriva abuzurilor prea mult tolerate, împotriva celor care s-au obișnuit să încalce legile țării și Constituția, creându-și un propriu grup de interese peste legi. Va fi un miting împotriva reprezentanților statului paralel și ilegitim, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu conform DCNews.

- Reclama -

El a spus apoi la România TV că data urmează a fi stabilită, dar probabil va avea loc sâmbătă, dar că decizia organizării mitingului a fost luată.

Trebuie să arătăm câți suntem, a precizat Ștefănescu.

„Există o singură tabără în PSD. Astăzi ne-am întâlnit pentru că președinții de organizații județene au cerut întâlnirea cu președintele PSD. (…) S-a stabilit astăzi să facem un miting și noi, un miting de protest. (…). Va fi un miting împotriva statului paralel și ilegitim, împotriva abuzurilor, împotriva ascultării telefoanelor, a încălcării drepturilor și libertăților cetățenești, a celor care (…) încalcă Constituția. Este un miting care arată adevărata majoritate din România. Cu acest mesaj au venit președinții din județe”, a declarat Ștefănescu, la sediul central al PSD.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img