spot_img
23.1 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeProiect de 50 milioane euro pentru rețeaua de apă din Drobeta Turnu...

Proiect de 50 milioane euro pentru rețeaua de apă din Drobeta Turnu Severin și Mehedinți: Laborator modern pentru depistarea furturilor de apă

-

Am participat împreună cu domnul președinte al Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, la recepția echipamentelor de ultimă generație achiziționate de SECOM S.A. pe fonduri europene, care permit detectarea pierderilor și furturilor de apă. Branșamentele ilegale au reprezentant și reprezintă o problemă pentru SECOM, valoarea acestor pierderi ridicându-se la câteva milioane de lei, anual, a anunțat primarul din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, pe Facebook.

Proiectul, în valoare de 50 de milioane de euro, derulat de Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin și Consiliul Județean Mehedinți împreună cu societatea SECOM este format din trei componente:- extinderea rețelei de apă și canalizare din municipiu și alte 9 localități din Mehedinți;- achiziționarea echipamentelor de întreținere a rețelelor și intervenție în caz de avarii;- laborator modern de detecție a pierderilor de apă și descoperirea branșamentelor ilegale, mai spune Screciu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img