PROGRAM AMBIȚIOS PENTRU ORȘOVA

0

„Au trecut doar câteva zile de când, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, am lansat Platforma ORȘOVA METROPOLITANĂ. Pentru noi, ECHIPA PSD PENTRU ORȘOVA ȘI MEHEDINȚI, promisiunile sunt datorii”, scrie candidatul PSD la funcția de primar al Orșovei, Constantin Popescu, pe contul său de socializare.

Iată mesajul transmis de Constantin Popescu:

Iată că astăzi președintele CJ Mehedinți a inclus în Strategia de Dezvoltare a județului Mehedinți pentru perioada 2014-2020, ÎN LISTA DE INVESTIȚII PE FONDURI EUROPENE, NOI PROIECTE DE MODERNIZARE ȘI DEZVOLTARE A JUDEȚULUI.

IAR ORȘOVA VA BENEFICIA DE O ATENȚIE DEOSEBITĂ! Proiectele se vor alinia ideii de ZONĂ METROPOLITANĂ și dorinței noastre de a dezvolta acest frumos municipiu dunărean, AȘA CUM NU A MAI FOST NICIODATĂ!

În lista de de investiții ce vor fi demarate în Mehedinți, adoptată prin hotărâre de către consilierii județeni, și care au ca scop dezvoltarea județului nostru, atât pe plan economic și turistic, cât și pe plan cultural, ORȘOVA VA BENEFICIA DE:

  • AMENAJAREA SPAȚIULUI DE AGREMENT NAUTIC ORȘOVA;
  • REAMENAJAREA PARCULUI DIN ZONA DE NORD ȘI AMENAJAREA INSULEI DIN ORȘOVA;

Desigur, în concepția proiectului ORȘOVA METROPOLITANĂ, este inclusă și zona Clisurii Dunării. Ca atare, în STRATEGIA DE DEZVOLTARE au fost incluse:

  • Reabilitarea și consolidarea imobilului Ogredana La Mala;
  • Conservarea, restaurarea și punerea în valoare a ruinelor Cetății Trikule din Svinița;

Dragii mei orșoveni!

Dorim și putem dezvolta Orșova, o putem transforma într-un municipiu european de vis! Avem nevoie doar de oameni cu viziune și dorință de schimbare. Și încă un lucru important: Echipa din care voi face parte eu și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, este, prin excelență, o echipă care poate schimba lucrurile în bine! Modul în care președintele Aladin Georgescu a schimbat județul, cu ajutorul fondurilor europene, este o garanție sigură!”