spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăAnalizeProcurorii lui Soros ordonă renunțarea la trimiterea criminalilor la închisoare și reducerea...

Procurorii lui Soros ordonă renunțarea la trimiterea criminalilor la închisoare și reducerea pedepselor pentru jaf armat și trafic de droguri

-

Procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a folosit primul său memoriu de la preluarea mandatului pentru a ordona procurorilor să renunțe la trimiterea criminalilor la închisoare în multe cazuri și să reducă acuzațiile pentru infracțiuni precum jaf armat și trafic de droguri.

Bragg se alătură unei lungi liste de procurori din marile orașe din SUA care au fost aleși cu sprijinul miliardarului de origine maghiară George Soros, care ar fi donat până la 1 milion de dolari campaniei sale de succes. Și, la fel ca alți procurori susținuți de Soros, el încearcă să reformeze sistemul de justiție penală trimițând mai puțini oameni la închisoare și dezincriminand unele infracțiuni mai mici.

Procurorii din cartierul cel mai dens populat din New York nu mai trebuie să solicite o „pedeapsă cu închisoarea” decât în ​​câteva cazuri, cum ar fi omucidere, viol și infracțiuni economice majore, a spus Bragg luni în memoriul. El a adăugat că procurorii asistenți trebuie, de asemenea, să cântărească impactul recomandărilor lor de condamnare asupra siguranței publice, a barierelor în calea locuinței și a disparităților rasiale în închisoare.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...