spot_img
26.6 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș: Macron recunoaște că scopul măsurilor aberante e subjugarea populației

Europarlamentarul Terheș: Macron recunoaște că scopul măsurilor aberante e subjugarea populației

-

Intr-un moment de sinceritate, Macron, idolul si ideologul neomarxistilor de la USR, s-a scapat pe el si a recunoscut ca de fapt masurile aberante ce pretind ca lupta cu COVID-ul nu au legatura cu protectia populatiei de virus, ci cu fortarea si constrangerea celor nevaccinati sa se vaccineze. „Pe cei nevaccinaţi, chiar vreau să-i enervez. Si vom continua sa facem asta pana la capat. Aceasta este strategia”, a recunoscut Macron intr-un interviu.Solutia la acest nou totalitarism este civica și politica, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.

Pe plan civic trebuie protestat, iar pe plan politic trebuie ca toate partidele care sustin aceste masuri aberante si abuzive sa fie expulzate prin vot din orice functii publice. Macron a recunoscut acum ca, de fapt, scopul masurilor aberante e subjugarea populatiei, mai afirmă Terheș.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...