spot_img
24.4 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăAnalizeProbleme pe Culoarul Trafic Mureș Nord/Președintele CJ Hunedoara: Nu voi tolera

Probleme pe Culoarul Trafic Mureș Nord/Președintele CJ Hunedoara: Nu voi tolera

-

În această dimineață, am convocat în regim de urgență 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢, 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐧𝐭𝐮𝐥, 𝐝𝐢𝐫𝐢𝐠𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 de șantier și 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 Unității de Implementare a Proiectului de modernizare a Culoarului Trafic Mureș Nord. Am luat această ᴅᴇᴄɪᴢɪᴇ pentru a schimba 𝙧𝙞𝙩𝙢𝙪𝙡 𝙙𝙚 𝙡𝙪𝙘𝙧𝙪 într-o viteză superioară pentru toți cei implicați în acest proiect.𝗡𝘂 𝘃𝗼𝗶 𝘁𝗼𝗹𝗲𝗿𝗮 întârzieri din cauza angajaților din Consiliul Județean Hunedoara, iar în ceea ce privește constructorii și proiectantul, i-am atenționat că vom aplica penalități pentru întârzieri, a anuntat presedintele CJ Hunedoara Laurențiu Nistor.

- Reclama -

Am stabilit termene clare care trebuie respectate!De asemenea, am convocat UIP-ul modernizării DJ 687 Hunedoara – Călan. Aici trebuie urgentată identificarea celei mai bune soluții pentru lucrările la podul peste calea ferată și stabilirea soluției optime pentru stratul de uzură. Așa se va lucra în administrația județeană: apar probleme, le rezolvăm la timp prin dialog și colaborare, mai afirma Nistor.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...