spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăNeamțDeputata Oana Bulai, membru al Comisiei pentru Invățământ: Profesorii sunt lăsați fără...

Deputata Oana Bulai, membru al Comisiei pentru Invățământ: Profesorii sunt lăsați fără banii pentru concediu

-

Umilință fără margini pentru profesori! Mai nou sunt lăsați fără banii pentru concediu, asta după ce au rămas fără tichetele de vacanță. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, tot mai mulţi profesori au fost anunţaţi că, dacă vor bani pe concediu, să facă repede o cerere. Oricum, aceştia ar urma să primească doar un avans, urmând ca în fiecare lună să le fie plătite nişte tranşe. În concediu, când profesorii sunt cu familiile lor, trebuie să se descurce cum pot, afirma pe facebook deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, membru al Comisiei pentru Invatamant.

- Reclama -

Asta e „România educată” promisă de Guvernul Cîțu și preşedintele Klaus Iohannis!Salariile profesorilor au fost înghețate, în timp ce prețurile cresc, utilitățile se scumpesc, traiul devine mai greu.Cum putem avea un sistem de educație performant dacă nu îi respectăm tocmai pe cei care se află la baza acestuia?, mai spune Bulai.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...