spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinPrințesa moștenitoare a Olandei fugărită de Mafie, noi înghițim fițele lui Rutte...

Prințesa moștenitoare a Olandei fugărită de Mafie, noi înghițim fițele lui Rutte CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

O știre trecută cu vederea zilele trecute la București: Amalia, prințesa moștenitoare a Olandei, stă ascunsă în Palatul Regal de frica mafiei marocane. Se duce doar la Universitate flancată de serviciile secrete olandeze. Anunțul a fost făcut de Familia Regală olandeză. Premierul Mark Rutte s-a plâns că situația este „teribilă”.

Situația nu este „teribilă”, Mark. Situația este îngrozitoare- inacceptabilă în Europa secolului 21. Olanda este în mâna mafiei marocane și tu îți permiți să dai lecții de stat de drepț(i) altor țări, vorbești de lipsa siguranței la frontiere, o dai cu principii și sloganuri, dar țara ta este sub asediu mai ceva ca o republică bananieră.

Parlamentul olandez a decis că România și Bulgaria nu au ce căuta în Schengen, alibiul perfect pentru Mark Rutte, Dat fiind situația din Olanda, Parlamentul României ar trebui să ceară de urgență izolarea țării deoarece cetățenii europeni care circulă în Regatul Țărilor de Jos sunt în pericol și excluderea Olandei din spațiul Schengen.

Dacă acceptăm să fim batjocoriți, o să fim în continuare!

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img