spot_img
-1.8 C
București
sâmbătă, ianuarie 22, 2022
AcasămediuPrincipele Radu: Regele Mihai NU poate să meargă spre mai bine

Principele Radu: Regele Mihai NU poate să meargă spre mai bine

-

Principele Radu consideră că nu există niciun motiv de îngrijorare imediată în ceea ce privește starea de sănătate a regelui Mihai, dar spune că fostul suveran nu poate să meargă spre mai bine, transmite Agerpres.

„Lucrurile sunt așa cum oricine și le poate imagina. Nici regele, nici regina nu pot să meargă spre mai bine. Partea bună a lucrurilor este că nu există niciun motiv de îngrijorare imediată, în sensul că organismul funcționează, dar la fiecare săptămână și lună care trece este din ce în ce mai fragil și din ce în ce mai în nevoia de a fi ajutat”, a declarat, luni, principele Radu, la finalul unui eveniment dedicat marcării a 140 de ani de la înființarea Crucii Roșii Române.

El spune că acesta este și motivul pentru care Custodele Coroanei nu face mai multe declarații legate de starea regelui, despre care „nu este foarte mult de spus, este doar o foarte tristă scădere a puterilor, fără să fie în mod special ceva îngrijorător acum”.

- Advertisment -

Must Read

China face o Lună artificială

0
Cercetători chinezi construiesc o "Lună artificială" în cadrul unui centru de cercetare pentru o serie de experimente în condiţii de gravitaţie redusă, bazate pe...