spot_img
1.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăhighlightCe spune organul de propagandă al Kremlinului despre războiul Dragnea-Ponta

Ce spune organul de propagandă al Kremlinului despre războiul Dragnea-Ponta

-

Conflictul dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea poate genera o reconfigurare a forțelor de pe scena politică românească înainte de alegerile parlamentare din acest an, scrie Sputnik, organul oficial de propagandă al Kremlinului care are şi o ediţie pentru Moldova şi România.

Surse din cadrul PSD au dezvăluit pentru Sputnik faptul că la baza conflictului se află obiectivul președintelui Liviu Dragnea de a reforma partidul și de a rupe vechile alianțe cu ALDE și UNPR. Acest fapt nu este văzut cu ochi buni de aripa tradițională a PSD care îl susține în continuare pe fostul premier Victor Ponta.

Victor Ponta se bucură în continuare de o mare susținere în PSD și este văzut ca omul care poate readuce coerența politică a partidului. Până la urmă lui i se datorează victoria de la alegerile locale, pentru că demisia sa s-a transformat în capital politic pentru partid, a declarat sursa Sputnik.

Aceeași sursă a mai precizat că în cazul în care conflictul dintre Liviu Dragnea și Victor Ponta va continua, alimentat și de ambiția președintelui PSD de a deveni premier în această toamnă, pesediștii loiali lui Victor Ponta s-ar putea rupe de partid pentru a forma o nouă formațiune politică, mai spune Spunik.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img