spot_img
7.1 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriPrimarul PSD în fundul gol premiat de Asociația Comunelor din România: Primar de...

Primarul PSD în fundul gol premiat de Asociația Comunelor din România: Primar de 5 stele

-

Petru Carebia, primar PSD al comunei Coșteiu de lângă Lugoj, a fost premiat zilele trecute de către Asociația Comunelor din România.“În Adunarea Generală a Asociatie comunelor din România, am primit distincția,Primar de 5 stele! Vreau sa mulțumesc cetățenilor comunei Costeiu. Din discuțiile cu domnii miniștri avem garanții ca proiectele noastre vor fi finanțate!“, a scris Petru Carebia pe Facebook conform Buletin de Timișoara.

- Reclama -

În urmă cu câțiva ani primarul PSD Timiș a fost protagonistul unui scandal național când în spațiul public au apărut o serie de imagini cu edilul dezbrăcat, fotografii pe care le-ar fi trimis unei femei.

Interesant este că primarul “porno“ este felicitat acum, cu ocazia primirii distincției din partea Asociației Comunelor, chiar și de organizația de femei a PSD Timiș – OFSD, semn că doamnele social-democrate apreciază masculinitatea din fotografii a primarului de la Coșteiu.

“Implicarea și devotamentul vor fi mereu răsplătite. Felicitări domnului primar, Petru Carebia, pentru această distincție și mult succes în realizarea obiectivelor pe care vi le-ați propus“, este mesajul transmis de PSD-istele din Timiș.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img