Primarul PNL din Timișoara șoc pe facebook: PSD câștigă alegerile

0
69
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu (D) si presedintele Partidului Ntaional Liberal (PNL), Ludovic Orban (C), sarbatoresc impreuna cu membri organizatiei locale, aniversarea a 143 de ani de la infiintarea partidului, vineri 25 mai 2018, la Timisoara. EMANUEL TITUS ILIESI / MEDIAFAX FOTO

Mândru foc după mitingul PNL de la Bucureşti, liderul pe Timiş al partidului a decis să-şi consulte prietenii de pe Facebook asupra intenţiilor de vot pentru europarlamentare. Problema e că, se pare, rezultatele nu au ieşit aşa cum trebuia, iar sondajul respectiv a dispărut pur şi simplu!Dacă nu iese cum trebuie, rezolvăm simplu problema: o ascundem! Probabil la fel s-a gândit şi Nicolae Robu, atunci când „nu i s-au aşezat apele” aşa cum a sperat. El a iniţiat un sondaj pe pagina sa de Facebook prin care îi întreba pe fani asupra opţiunilor electorale. Robu punea problema extrem de simplu: ori votaţi PNL şi mergeţi spre un viitor luminos, ori alegeţi PSD şi rămâneţi în întuneric. Restul partidelor sunt de categoria a doua sau a treia, mai spunea în enunţ şeful PNL Timiş, ele nu contează, doar liberalii sunt importanţi şi se pot lupta cu „balaurul PSD”, scrie debanat.ro.

Speranţele liderului liberal au fost năruite de votanţii din sondaj. Robu a încasat-o şi oamenii au dat click mai mult pe butonul numărul 2, adică cel care nu era pro PNL. Oamenii au sancţionat clar modul de a pune problema, unul limitat, la doar două partide, când viaţa politică este extrem de variată în România actuală. Link-ul spre sondajul electronic a fost distribuit pe reţeaua de socializare, iar oamenilor li s-a recomandat să-şi exprime votul. Ceea ce mulţi au şi făcut.Puţin surprinzător, sondajul a dispărut ca prin minune, nu a mai corespuns şi Robu l-a ascuns pentru că rezultatele nu ieşeau cum se aştepta, mai scrie sursa citată.