spot_img
1.6 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăActualitatePrimarul liberal din Târgu Jiu: Operele lui Brâncuși, un bolovan

Primarul liberal din Târgu Jiu: Operele lui Brâncuși, un bolovan

-

Primarul liberal al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus, la o emisiune de la Radio Accent, că poliţiştii locali păzesc un bolovan, referindu-se la faptul că aceştia asigură paza operelor lui Brâncuşi din Parcul central.

- Reclama -

Primarul Romanescu se află în conflict cu Poliţia Locală Târgu Jiu, după ce organizaţiile sindicale au contestat în instanţa de judecată organigrama aprobată de Consiliul Local., care prevede trasformarea a 39 de poiţşişti locali în agenţi de pază.  

„Odată ce ai cresc în grad, ce ţi-a crescut salariu, ce ai căpătat o calitate de funcţionar public, încearcă să-şi însuşeşti calităţile pe care care trebuie să le ai ca funcţionar public. (…) Dacă ai plecat dintr-o calitate de paznic şi, ulterior, ai câştigat această funcţie de demnitate sau ai devenit funcţionar public, încearcă în perioada asta cum poţi să faci faţă unor rigori ale funcţiei, că una este să păzeşti un obiectiv şi să stai 24 de ore din 24 lângă un bolovan, iar alta este să relaţionezi în fiecare zi cu cetăţenii dintr-un anumit oraş“, a declarat Marcel Romanescu conform adevarul.ro. 

Citeste mai mult: adev.ro/qpgevv

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img