spot_img
19.4 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăActualitateÎncă un pensionar la conducerea Internelor: Omul lui Stângă de la PNL

Încă un pensionar la conducerea Internelor: Omul lui Stângă de la PNL

-

Aurelian Păduraru, fost comisar-șef la “Pașapoarte” și un apropiat al președintelui PNL Galați, George Stângă, a fost numit în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), scrie faramogul.

- Reclama -

Comisarul șef Aurelian Păduraru a fost timp de 15 ani șeful Serviciului Public Comunitar de Evidență și Eliberare a Pașapoartelor Simple (SPCEEPS) Galați, post din care s-a pensionat, în luna martie 2019, la vârsta de 49 de ani și 6 luni, cu o pensie specială mai mult decât îndestulătoare.

Aurelian Păduraru, acum în vârstă de 51 de ani, a candidat în septembrie 2020 pentru funcția de primar al comunei Foltești (județul Galați), dar a pierdut alegerile în fața candidatului PSD, Laurențiu Gigi Moraru, el fiind în prezent simplu consilier PNL în cadrul Consiliului Local (CL) Foltești.

Păduraru are o pensie specială de fost polițist în cuantum de aproximativ 8.000 de lei, la care de-acum încolo se va adăuga și salariul de secretar de stat în MAI, care ajunge la 9.000 de lei net.

Aurelian Păduraru nu este primul pensionar din Poliție promovat de deputatul George Stângă în funcții de prim rang.

Actualul prefect de Galați, Eugen Hristache, este tot un fost comisar de Poliție care a activat ca instructor auto la o școală de șoferi înainte să fie numit la Prefectura Galați.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img