spot_img
31 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăAnalizePrimarul liberal al Reșiței o susține pe judecătoarea Adriana Stoicescu: Primul cuvânt...

Primarul liberal al Reșiței o susține pe judecătoarea Adriana Stoicescu: Primul cuvânt rostit de prunc e mama. Oricât de mult doriți să schimbați asta, peste milioane de ani va fi la fel». Jos pălăria pentru acuratețea și simplitatea cu care doamna judecător lămurește ceea ce știm/simțim cu toții

-

Primarul liberal al municipiului Reșița, Ioan Popa, își arată susținerea față de judecătoarea Adriana Stoicescu, aflată în centrul atenției în ultimele zile după ce a postat un mesaj pe Facebook în care și-a exprimat punctul de vedere cu privire la mișcarea LGBT, transmite Reper 24.

- Reclama -

Postarea în care fostul președinte al Tribunalului Timiș caracterizează mișcarea LGBT ca fiind „o mână de imberbi, cărora nu le crește barbă și care nu se hotărăsc dacă să poarte sau nu sutien”, a devenit virală pe internet, fiind distribuită de sute de persoane și urmată, cum era de așteptat de tot felul de reacții, pro și contra punctului de vedere exprimat de judecătoare, dar și de o nouă postare, în care Adriana Stoicescu vorbește de credința în Dumnezeu și de faptul că nu poate fi de acord cu unele schimbări ce se doresc a fi impuse cu forța.

- Advertisement -

Mesajul acesteia a fost preluat și de primarul Reșiței, Ioan Popa. „«Primul cuvânt rostit de prunc e mama. Oricât de mult doriți să schimbați asta, peste milioane de ani va fi la fel». Jos pălăria pentru acuratețea și simplitatea cu care doamna judecător lămurește ceea ce știm/simțim cu toții”, precizează edilul reșițean, care a redistribuit și el postarea Adrianei Stoicescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img