spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizePrimarul Hersonului: Autoritățile care au intrat în oraș sunt cel mai zeloase...

Primarul Hersonului: Autoritățile care au intrat în oraș sunt cel mai zeloase acum să verifice așa-zișii oameni indezirabili. „Indezirabilii” sunt vânați și după lăsarea întunericului

-

Primarul Hersonului, Alexander Kobets, a declarat luni că oficialii nou-veniți ai orașului efectuează verificări asupra „așa-zișilor oameni indezirabili”, dintre care unii lucrează la infrastructura critică: „Autoritățile care au intrat în orașul Herson sunt cel mai zeloase acum să verifice așa-zișii oameni indezirabili.

- Reclama -

Primarul orașului a spus că noile autorități nu lasă pe nimeni să intre în oraș din cauza represaliilor în curs. El a spus că „indezirabilii” sunt vânați și după lăsarea întunericului când casele sunt întunecate și luminile sunt stinse.

„Calculele noastre arată că aproximativ 40.000-50.000 de mii [oameni] au rămas în oraș”, a spus Kobets.

Pe 9 noiembrie, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a ordonat retragerea forţelor ruse de pe malul vestic al Niprului, unde se află Herson, fiind de acord cu o propunere a lui Serghei Surovikin, comandantul grupului integrat de forţe din zona operaţiunilor militare speciale.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img